Technische ondersteuning

Met haar diensten op het vlak van technische ondersteuning, staat Clindia Benelux B.V. haar klanten in de Benelux bij voor onderhoud en service aan laboratoriumapparatuur die wordt gebruikt binnen de in-vitro diagnostiek (IVD). Deze diensten worden verleend op het gebied van apparatuur van Dynex (DS2, DSX en Agility pipetteerstations) Vicam (Vertu-reader) en Eiken (IO, Diana en Pledia OC-Sensor systemen voor iFOBT). Wij adviseren u graag over de aanschaf van een van deze systemen.

Preventief service/onderhoud vindt gebruikelijk eenmaal per jaar plaats (vaker is mogelijk) en uiteraard verlenen we (tegen gunstige tarieven) ook service bij het oplossen van storingen.
Continuïteit van uw laboratoriumactiviteit staat voor ons voorop!

Bij de installatie van een systeem trainen wij de gebruiker en de beheerder op het gebied van de apparatuur en gerelateerde software-applicaties. We leveren aanvullende gebruikerstraining voor laboratoriummedewerkers om zelf applicaties te kunnen schrijven, maar anderzijds is het ook onderdeel van ons dienstenpakket om voor uw laboratorium een applicatie te schrijven.
Een Dynex pipetteerstation wordt geïnstalleerd als een ‘open’ systeem, zodat u niet afhankelijk bent van maar één enkele leverancier van ELISA-kits. Desgewenst kan voor de apparatuur een LIS-koppeling worden geleverd, voor installatie/inrichting door uw eigen IT-leverancier.

Voor het uitvoeren van deze diensten, zet Clindia uitsluitend gekwalificeerd en gecertificeerd personeel met een afgeronde technische opleiding in.