Missie en Strategie

Missie


Marktontwikkeling en verkoop van producten voor het diagnosticeren van aandoeningen bij mensen van elke leeftijd. De producten worden gekozen op basis van hun bijdrage aan de kwaliteit van de gezondheid en de gezondheidszorg, zowel bij de gebruiker als bij de patiënt. Door het continu monitoren van de veranderingen in de laboratoriumdiagnostiek / de dynamiek in de markt en het vertalen naar nieuwe producten en diensten, werken wij aan innovaties voor de toekomst.
Als resultaat daarvan draagt Clindia Benelux B.V. bij aan het vertrouwen in diagnostiek en aan de continuïteit van de bedrijfsactiviteit in het belang van haar investeerders, werknemers, klanten en zakelijke partners, zoals haar leveranciers.

Strategie


Clindia richt zich met haar producten en diensten op niches in de diagnosticamarkt in de Benelux. De betrouwbare, gebruikersvriendelijke en hoogwaardige producten worden geleverd aan klinische, hematologische en medisch microbiologische laboratoria, huisartsenpraktijken, keuringsinstanties en laboratoria in de voedselindustrie.
De behoefte aan innovatie in de laboratoria leidt tot vragen, die wij beantwoorden door intensief leverancierscontact, internationaal congresbezoek en actieve deelname aan beurzen voor de verschillende doelgroepen.
Vanuit onze kennisgeoriënteerde en servicegerichte benadering werken wij met een klein team aan klantenbinding door onze klantgerichte oplossingen.

Clindia waarborgt de kwaliteit van handelen en dienstverlening door haar ISO 9001: 2015 certificatie. Producten en apparatuur worden opgeslagen en gedistribueerd conform de principes van GDP.