Analyseapparatuur, lab apparatuur pipetteersystemen en verbruiksartikelen

Clindia levert ook analysesystemen. Waaronder de OC-Sensor systemen Pledia en IO volautomaten voor de opsporing van humaan haemoglobine in ontlasting. Zo kunnen (voorlopers van) darmkanker in een vroeg stadium worden opgespoord. Het unieke design sampling bottle (S-bottle) dat bij deze machine wordt gebruikt, is zeer gebruiksvriendelijk en hygiënisch.
Nieuw is de OC-Sensor Ceres, waarbij Fecaal Occult Bloed en Fecaal Calprotectine uit één afnamebuis worden bepaald.

Verder levert Clindia van de firma Dynex de Dynex Agility 12 plate processing system en de Dynex DS2 ELISA processing system. De pipetteerrobot Agility maakt gebruik van de veelzijdigheid van de ELISA-methode.
Het ingenieuze ontwerp, de revolutionaire benadering van het laden van reagentia en de totale automatisering waardoor vrijwel alle handmatige stappen worden geëlimineerd, maken de Agility efficiënt en betrouwbaar.
De intuïtieve interface van de Agility is uiterst gebruiksvriendelijk en met het continue laden van monsters is de workflow gestroomlijnd voor maximale efficiëntie en productiviteit.

DS2 ELISA processing system is de opvolger van de succesvolle DSX ELISA volautomaat met dezelfde mogelijkheden, maar meer toegespitst op de behoefte aan een systeem voor kleinere series (eventueel – bij gelijke protocollen – met meerdere parameters). De DS2 is een volledig open systeem voor de automatisering van ELISA bepalingen. De DS2 kan twee 96-wells microtiterplaten tegelijk verwerken, waarbij maximaal 12 verschillende parameters simultaan kunnen worden ingezet.

Preventief technisch onderhoud en serviceonderhoud

Clindia voert het preventief technisch onderhoud uit op verschillende laboratoriumsystemen die wij leveren. Uiteraard verzorgen wij ook het serviceonderhoud van deze apparaten. Wij leveren de machineonderdelen en verbruiksartikelen. Èn Clindia geeft de gebruikerstrainingen bij installatie van een nieuw systeem. Ook verzorgen wij de afhandeling in het geval van een storing.

Daarnaast schrijft Clindia de applicaties voor de analyseapparatuur, of wij bieden u ondersteuning bij het schrijven hiervan. Voor het trainen van laboratoriumpersoneel beschikken wij over een opleidings- en instructieruimte, die we naar behoefte kunnen inzetten en beschikbaar kunnen stellen aan klanten of potentiële klanten.