Analyseapparatuur

Het Clindia assortiment omvat zelfstandig in te zetten testsystemen die compatibel kunnen zijn met het laboratoriumsysteem. Voor de betreffende apparatuur worden onderhoud, machineonderdelen en verbruiksartikelen geleverd. Daarnaast organiseert Clindia regelmatig trainingen voor de gebruikers van haar systemen. Het programma varieert van trainingen voor dagelijks gebruik van de systemen tot het oplossen van eenvoudige storingen.

Systemen

Clindia heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met de volgende systemen:

AGILITY 12 plate processing system

Ook de nieuwste pipetteerrobot van Dynex, de Agility, maakt gebruik van de veelzijdigheid van de ELISA-methode. Het ingenieuze ontwerp, de revolutionaire benadering van het laden van reagentia en de totale automatisering waardoor vrijwel alle handmatige stappen worden geëlimineerd, maken de Agility efficiënt en betrouwbaar.
De intuïtieve interface van de Agility is uiterst gebruiksvriendelijk en met het continue laden van monsters is de workflow gestroomlijnd voor maximale efficiëntie en productiviteit.

DS2 ELISA processing system

De DS2 is de opvolger van de succesvolle DSX ELISA volautomaat met dezelfde mogelijkheden, maar meer toegespitst op de behoefte aan een systeem voor kleinere series (eventueel - bij gelijke protocollen - met meerdere parameters). Net als de DSX is de DS2 een volledig open systeem voor de automatisering van ELISA bepalingen. De DS2 kan twee 96-wells microtiterplaten tegelijk verwerken, waarbij maximaal 12 verschillende parameters simultaan kunnen worden ingezet.

DSX automated system

Met de DSX ELISA volautomaat is het mogelijk alle ELISA’s in microtiterformaat geautomatiseerd uit te voeren. Het open systeem is vrij programmeerbaar, modulair opgebouwd en zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.
Het apparaat is compact en is in staat vier platen per run (eventueel - bij gelijke protocollen - met meerdere parameters per plaat) af te werken. Voorzien van een barcodereader kunnen vanuit de primaire buis (positieve monsteridentificatie) de voorgeprogrammeerde bepalingen volledig worden uitgevoerd (inclusief monstervoorverdunning).
Met de nieuwste Revelation 6 DSX software kunnen de meeste berekeningen, kalibraties en uitwerkingen direct door de DSX worden uitgevoerd.

- OC-Sensor systemen

De OC-Sensor systemen zijn volautomaten voor de opsporing van humaanhemoglobine in ontlasting. Zo kunnen (voorlopers van) darmkanker in een vroeg stadium worden opgespoord. Het unieke design sampling bottle (S-bottle) dat bij deze machine wordt gebruikt, is zeer gebruiksvriendelijk en hygiënisch.

OC- Sensor Pledia:
- hoge capaciteit: 320 samples per uur
- touchscreen
- continuous loading
- automatisch washing system (minimaliseert risico op kruiscontaminatie)
- opslagcapaciteit: 100.000 testuitslagen

OC-Sensor IO:
- capaciteit: 88 samples per uur
- zeer compact
- touchscreen
- continuous loading
- opslagcapaciteit: 5.000 testuitslagen, 1.000 QC’s en 1.000 errors

- Vertu Lateral Flow Reader en Vertu TOUCH Lateral Flow Reader

De Vertu Lateral Flow Reader verzorgt snelle en eenvoudige, kwantitatieve mycotoxinemeting. Met de Vertu Reader wordt testen op mycotoxines meer toegankelijk, vanwege het gebruiksgemak en de snelheid van testen. De Vertu Lateral Flow Reader geeft de meetresultaten op digitale wijze weer.
Nieuw in ons assortiment is de Vertu TOUCH Lateral Flow Reader, klik hier voor ons contactformulier om meer informatie aan te vragen.

Onderhoud, machineonderdelen en verbruiksartikelen

Vanzelfsprekend biedt Clindia niet alleen de systemen aan, maar verzorgen wij ook het onderhoud / de reparatie en leveren wij de bijbehorende testkits (iFOBT, ELISA’s) en verbruiksartikelen (sample tips en reagent tips, serum flacons en reagent flacons, etc.).

Het volledige productassortiment van de productgroep Analyseapparatuur vindt u hier.