Onze leveranciers 

Leveranciers die al gekozen hebben voor Clindia Benelux BV hebben één kenmerk; een jarenlange samenwerking met ons. En dat vertrouwen is wederzijds.  

Clindia werkt met leveranciers uit diverse landen. Dit zijn over het algemeen bedrijven zonder vestiging in de Benelux. Clindia ontzorgt actief, en dat wordt gewaardeerd. 

Weten met wie wij al samenwerken? Klik hier om naar onze leveranciers te gaan.

Eiken

Met de Japanse firma Eiken heeft Clindia een jarenlange samenwerking. Clindia coördineert de tenders voor de iFOBT darmkankerscreeningtrajecten in Wallonië en Luxemburg. Deze tenders hebben we door onze inzet al een aantal keer gewonnen, waardoor we voor Eiken de leverancier zijn voor de IFOBT in Wallonië en Luxemburg. Daarnaast leveren we sinds 2023 de OC-Sensor Ceres, met analyses van iFOBT en fecaal Calprotectine uit één afnamebuis (dus minder belastend voor patiënt), en geen arbeidsintensieve pre-step. Een product met nèt dat beetje meer.  

Biozek

Via Biozek levert Clindia diverse sneltesten. We waren de eerste op de Nederlandse markt met een Vitamine D zelftest voor thuis, die we via diverse kanalen aanbieden. Maar onze focus ligt op de sneltesten op tropische ziekten voor de klinisch chemische laboratoria. Deze testen worden niet routinematig uitgevoerd, waardoor een sneltest de voorkeur heeft boven het grootschalige geautomatiseerde systeem.  Met Biozek hebben wij een goede en hechte samenwerking.  

Medifactia

Onze laatste samenwerking zijn we aangegaan met Medifactia, met het product, Transit Pellets Radiopaque Markers. Toonaangevend, vernieuwend en patiëntvriendelijk, Met het aanbieden van het CTT reportingsystem hopen wij de gastro-enterologie markt te veroveren. Niet omdat we dat per se willen, maar omdat we geloven dat de transit pellets, samen met het CTT reportingsystem het verschil kan maken voor gastro-enteroloog en patiënt.     

Savyon 

Van Savyon leveren wij diverse mooie labtesten, o.a. de CoproStrip H.Pylori, een sneltest voor kwalitatieve detectie van H. pylori antigeen in humane feces monsters. En daarnaast de Quickstripe hCG test, een zwangerschapstest die we leveren aan gynaecologie afdelingen in ziekenhuizen.

Dynex

Onze leverancier Dynex levert analyseapparatuur zoals de DS2, DSX en Agility pipetteerstations. Clindia voert het preventief technisch onderhoud uit op verschillende laboratoriumsystemen die zij leveren. Clindia geeft de gebruikerstrainingen bij installatie van een nieuw systeem en tevens grijpen wij in bij storingen. 

Onze Technisch Service Engineer neemt bij een distributieovereenkomst het preventief onderhoud en de service voor zijn rekening. Ook schrijven wij voor de laboratoria applicaties en trainen wij de medewerkers om zelf applicaties te kunnen schrijven.  

Onze andere leveranciers

Naast deze leveranciers voeren wij nog distributietaken uit voor diverse andere leveranciers, zoals Ipoc, Human, Immuundiagnostik, Polymedco, Starssed en Avantor. Voor deze leveranciers brengen wij een of meerdere producten op de markt in de BeNeLux. Zo distribueren wij voor Avantor PBS-buffer fysiologisch zout in 10 en 20 liter vaten en voor Polymedco de Sed-Chek, erythrocyten sediment controle.  

Interesse in ons dienstenpakket voor service-onderhoud?

Bent u leverancier van laboratoriumapparatuur en wilt u volledig ontzorgd worden als het gaat om het complete dienstenpakket van service-onderhoud, trainen van laboratoriumpersoneel en schrijven van applicaties neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

Voor het trainen van laboratoriumpersoneel beschikken wij over een opleidings- en instructieruimte, die we naar behoefte kunnen inzetten voor trainingen, demonstraties en andere doeleinden voor klanten of potentiële klanten.