Distributeurschap

Distributeurschap in combinatie met kennis van de laboratoriumwereld vormen de basis voor de oprichting van onze onderneming.

Clindia Benelux B.V. is een betrouwbare en langjarige partner voor veel leveranciers uit heel de wereld. Clindia voert zowel de import, als de marketing en sales uit van in-vitro diagnostiek producten zoals kits, reagentia, verbruiksmaterialen en analyseapparatuur van buitenlandse ondernemingen die niet met een eigen vestiging op de Nederlandse/Benelux markt vertegenwoordigd zijn, of bijv. van een Nederlandse onderneming die geen eigen salesorganisatie heeft.

Bent u een leverancier in de in-vitro diagnostiek, hebt u geen eigen salesorganisatie binnen de Benelux en zijn uw producten een aanvulling op ons assortiment? Als zelfstandige distributeur heeft Clindia de mogelijkheid om ook de marketing & sales van uw producten op zich te nemen – bijv. op basis van een distributieovereenkomst.

indien u interesse heeft in contact te komen met Clindia voor de distibutie van uw producten, klik dan  hier om contact met ons op te nemen.