home  |  contact

Burgemeester Jorritsma opent pand Clindia

Op 26 mei 2011 openen Clindia Benelux en Bipharma formeel hun nieuwe bedrijfspand op het bedrijventerrein Lagekant in Almere Poort. De officiële openingshandeling zal worden verricht door burgemeester Annemarie Jorritsma van Almere, aan wie eerder ook al de eer te beurt viel om de eerste paal te slaan voor dit eerste pand op dit nieuwe bedrijventerrein.

Pleijsier Bouw uit Genemuiden heeft het gebouw, ontworpen door VDH Architecten, in recordtempo gerealiseerd, onder begeleiding van het gehele huisvestigingstraject door vastgoedadviseur Holland Realty Partners. Clindia Benelux en Bipharma konden het pand hierdoor nog voor de jaarwisseling al in gebruik nemen.

Clindia en Bipharma zijn actief op de gezondheidszorgmarkt en leveren resp. diagnostische testmaterialen, waaronder een test in het kader van de screening op dikke darmkanker, en farmaceutische producten, met name in de dermatologie en kritische zorg. Daarmee past de vestiging van beide bedrijven naadloos in de economische ontwikkeling die de gemeente Almere nastreeft voor Health, Wellness en Life Sciences.

 

 

Hebt u vragen?

Neem contact met ons op via:
T:
+31 (0)36 527 8080
F:
+31 (0)36 527 8081