home  |  contact

Einde distributieovereenkomst Virion\Serion

Per 1 april 2013 eindigt onze distributieovereenkomst met Virion\Serion.
Daarmee komt - spijtig genoeg - een einde aan een jarenlange samenwerking met deze organisatie. Een samenwerking die in al die jaren heel wat kennis en ervaring in het gebruik van de Virion\Serion producten heeft opgeleverd. Niet in het minst door alle evaluaties/validaties en of onderzoeken die wij met velen onder u mochten doen.

Wij maken van deze gelegeheid gebruik om u allen daarvoor hartelijk te danken.

In al die jaren hebben wij helaas ook klachten en zelfs recalls moeten afhandelen. Voor (de afhandeling van) eventuele klachten over producten die wij tot 1 april nog aan u leveren, moeten wij u doorverwijzen naar de nieuwe distributeur van Virion\Serion, de firma Mediphos, bijv. voor vervangend product. Het spijt ons dat wij u deze service niet meer kunnen verlenen, omdat wij vanaf 1 april gewoonweg geen (vervangende) producten meer kunnen bestellen bij Virion\Serion.

Ook in de aanloop naar de einddatum van onze distributieovereenkomst met Virion\Serion zijn wij tegen een aantal situaties aangelopen waardoor wij u helaas niet meer de gebruikelijke service konden leveren. Dat spijt ons zeer, maar de dwingende maatregelen die ons werden opgelegd, maakten het ons onmogelijk om bijvoorbeeld vaker te leveren dan één keer per week. Hoewel het daardoor niet anders kon, maken wij u hiervoor onze welgemeende excuses.

Natuurlijk hebben wij in de tussentijd maatregelen getroffen om ons assortiment aan te vullen. Voor het grootste gedeelte van het Virion\Serion pakket is een uitstekend alternatief van hoogstaande kwaliteit en tegen een gunstige prijs beschikbaar. Bovendien is daarbij de aparte aanschaf van Rf-absorbent voor IgM testkits niet nodig en is er in veel gevallen zelfs een speciale DSX/DS2 uitvoering verkrijgbaar voor (nog) meer gebruiksgemak.

Wij zullen in de komende periode graag met u overleggen voor welke producten wij u een interessante aanbieding kunnen doen.

 


Hebt u vragen?

Neem contact met ons op via:
T:
+31 (0)36 527 8080
F:
+31 (0)36 527 8081