home  |  contact

Kwaliteit

De kracht van kwaliteit zit hem voor Clindia in de hoogwaardige producten en diensten die we leveren. De werkprocessen en bijbehorende procesindicatoren worden regelmatig beoordeeld en waar mogelijk verbeterd. Hierdoor zijn we in staat om u snel het juiste product te kunnen leveren. De opslag en logistiek van onze producten wordt uitgevoerd conform Good Distribution Practices (GDP).

 

Clindia staat voor klantgerichtheid en op efficiënte en effectieve wijze leveren van producten en diensten. We vragen regelmatig onze klanten om zich uit te spreken over de kwaliteit van onze activiteiten, om deze op het hoogste niveau te houden.

Het jaar 2014 heeft in het teken gestaan van het vernieuwen van het kwaliteitssysteem van Clindia Benelux. Er is gekozen voor een nieuw ISO certificatiebureau: DNV GL. Aangezien deze organisatie door de Raad van Accreditatie (www.rva.nl ) is goedgekeurd, kunt u er zeker van zijn dat er kritisch naar ons kwaliteitssysteem is gekeken. Na een uitgebreid auditproces heeft DNV GL ons het NEN ISO 9001-certificaat overhandigd. U opent het certificaat vie deze link.

Hebt u vragen?

Neem contact met ons op via:
T:
+31 (0)36 527 8080
F:
+31 (0)36 527 8081