home  |  contact

Clindia Academie

Clindia organiseert regelmatig trainingen voor de gebruikers van haar systemen. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor de gebruikers die hun kennis willen verdiepen. Door de gevarieerde samenstelling van de groepen is er ruimschoots gelegenheid voor uitwisseling van gebruikerservaringen. De programma’s zijn zeer divers.

Er worden trainingen gegeven over de DSX, DS2, OC-Sensor Diana en OC-Sensor Micro.
De groepen worden ingedeeld naar niveau beginners of gevorderden.

De traingen worden klassikaal gegeven op onze locatie in Almere. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 6 personen bij een training over de DSX en/of DS2 en 4 personen bij de OC-Sensor systemen. Als het aantal aanmeldingen daartoe aanleiding geeft zal een extra datum worden vastgesteld. De kosten van deelname aan een klassikale training zijn afhankelijk van uw serviceovereenkomst. Buiten de serviceovereenkomst bedragen de kosten € 150,-- per deelnemer.

In overleg kan een training ook op uw eigen locatie worden georganiseerd. Het maximale aantal deelnemers is dan afhankelijk van het aantal beschikbare PC’s en pipeteerautomaten (2 per PC/pipeteerautomaat). Kostenopgave van een training op locatie wordt verstrekt op aanvraag. Ook afwijkende onderwerpen zijn op aanvraag mogelijk.

Wilt u zich aanmelden voor een training? Klik hier

Hebt u vragen?

Neem contact met ons op via:
T:
+31 (0)36 527 8080
F:
+31 (0)36 527 8081